Gin Tonic med Attåt Distilled Gin og en relativt nøytral tonic gir en ganske tydlig anissmak. Dette er det nydelig å fremheve ytterligere.
For å få til dette kan du bruke stjerneanis. Det har vi har gjort her med Headless Horseman original indian tonic water.
Gin Tonic med Attåt Distilled Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Attåt Distilled Gin
- 8 cl The Headless Horseman original indian tonic water
- Stjerneanis
Dette trenger du
Pynt med
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
1