I denne varianten av en Gin og Tonic med Bombay Sapphire Sunset Gin har vi kjørt på med mer av det gode. I tillegg til Double Dutch Skinny Tonic Water har vi brukt stjerneanis og en appelsinskive som garnityr.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin og Tonic med Bombay Sapphire Sunset Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bombay Sapphire Sunset Gin
- 8 cl Double Dutch Skinny Tonic Water
- Stjerneanis
- Appelsinskive
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskive
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skjær en ca 4mm tykk appelsinskive og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Legg litt stjerneanis på toppen. Det ser pent ut med en hel, men du klarer deg nok med bare en liten bit. Det tar fort over.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.