Gin-og-Tonic-med-Bombay-Sapphire-East-og-Fentiman-Indian-Tonic

Gin og Tonic med Bombay Sapphire East

Bombay Sapphire East er Bombay Sapphire sin eksotiske fetter. En Gin og Tonic med Bombay Sapphire East og stjerneanis er den perfekte måten å nyte denne på.

Gin og Tonic med Bombay Sapphire East

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Dette trenger du

Pynt med

  • Stjerneanis

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt. 
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.