Gin-og-Tonic-med-Bareksten-Botanical-Gin-og-Fentimans-Rhubarb-Tonic.

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin og rabarbra

Gin og Tonic med rabarbra er nydelig med Bareksten Botanical Gin siden en av de mange norske ingrediensene i Bareksten Botanical Gin er rabarbra. Nettopp derfor smaker en GT på denne måten himmelsk!

Når rabarbra ikke er i sesong kan du lage Gin og Tonic med rabarbrasirup i tillegg til å bruke en tonic med rabarbra. Du kan godt forsøke denne oppskriften med en mer nøytral tonic også. Vanlig Fever-Tree Premium Indian Tonic Water for eksempel.

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin og Fentimans Rabarbra Tonic

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Bruk potetskreller og skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Evt kan du lage noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen flott dandert i toppen av glasset. Evt biter fordeler du rundt i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.