Gin og Tonic med rabarbra er nydelig med Bareksten Botanical Gin siden en av de mange norske ingrediensene i Bareksten Botanical Gin er rabarbra. Nettopp derfor smaker en GT på denne måten himmelsk!
Når rabarbra ikke er i sesong kan du lage Gin og Tonic med rabarbrasirup i tillegg til å bruke en tonic med rabarbra. Du kan godt forsøke denne oppskriften med en mer nøytral tonic også. Vanlig Fever-Tree Premium Indian Tonic Water for eksempel.
Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin og Fentimans Rabarbra Tonic
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bareksten Botanical Gin
- 8 cl Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water
- Rabarbra
Dette trenger du
- Bareksten Botanical Gin
- Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water
- Potetskreller eller ostehøvel
- Målebeger
- Copa glass
- Rabarbra
- Isbiter
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Bruk potetskreller og skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Evt kan du lage noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen flott dandert i toppen av glasset. Evt biter fordeler du rundt i glasset.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1