Gin & It med Brockmans Gin Orange Kiss er en appelsintung og herlig utgave av denne cocktailen. Brockmans Gin Orange Kiss smaker mye. Derfor var Contratto Vermouth Rosso den perfekte vermuten her. Til sammen smakte det så mye, og hadde sødme nok til at Bitter Truth Orange Bitters var det som skulle til for å oppnå perfekt balanse.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Den perfekte skjeen for isbiter, som har små hull der overflødig vann kan renne ut. Den praktiske skjeen fra Jonas of Sweden er laget av rustfritt stål, som er matsikkert, uten giftige stoffer, og samtidig påvirker det ikke smaken. I tillegg legger bakterier seg vanligvis ikke på overflater av rustfritt stål, noe som gjør skjeen ekstremt hygienisk. 10cm lang.
Gin & It med Brockmans Gin Orange Kiss
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann
- Fyll røreglasset med is
- Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset
- Rør i 20 sekunder
- Tøm glasset. Rist ut vannet
- Sil væsken over i glasset
- Legg i appelsinskallet
Likte du denne oppskriften på Gin & It med Brockmans Gin Orange Kiss? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.