Gibson med Plymouth Gin

Gibson med Plymouth Gin

Gibson med Plymouth Gin er en oppskrift som jeg er litt forundret over at jeg ikke fant frem til tidligere. Plymouth Gin passer nemlig så perfekt til sølvløk. Valget av en søt vermut, nemlig Cinzano Bianco, gjør at dette blir en svært smakfull utgave av en Gibson cocktail.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Gibson med Plymouth Gin

Nøkkelord: Gibson

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Sølvløk

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Tre sølvløk på en cocktailpinne og legg klar.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i ca 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Legg i cocktailpinnen, eller legg den over glasset som pynt.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Likte du denne oppskriften på Gibson med Plymouth Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.