Dry Martini med Skagerrak Gin

Dry Martini med Skagerrak Gin

Dry Martini med Skagerrak Gin falt svært godt i smak, nesten synd man ikke kan ta en daglig dose! Flott måte å starte helgen på.

Dry Martini med Skagerrak Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester dersom du ønsker å ha i garnityr.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.