Dry Martini med Copperhead Gin

Dry Martini med Copperhead Gin

En Dry Martini med Copperhead Gin kan enten starte kvelden veldig bra eller gjør kvelden fullkommen. Finn frem glass, is og appelsin.

Copper Head Gin passer strålende med appelsin, så vi valgte rett og slett å bruke appelsinskall som garnityr. Noilly Prat er vermuten som binder det hele sammen.

Dry Martini med Copperhead Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.