Dry Martini med Copperhead Gin

Dry Martini med Copperhead Gin

Del med andre ginteresserte:

En Dry Martini med Copperhead Gin kan enten starte kvelden veldig bra eller gjør kvelden fullkommen. Finn frem glass, is og appelsin.

Copper Head gin passer strålende med appelsin, så vi valgte rett og slett å bruke appelsinskall som garnityr. Vermut ble Noilly Prat er vermuten som binder det hele sammen.

Dry Martini med Copperhead Gin

Nøkkelord: Dry Martini, Martini

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.