En Dry Martini med Copperhead Gin kan enten starte kvelden veldig bra eller gjør kvelden fullkommen. Finn frem glass, is og appelsin.
Copper Head Gin passer strålende med appelsin, så vi valgte rett og slett å bruke appelsinskall som garnityr. Noilly Prat er vermuten som binder det hele sammen.
Dry Martini med Copperhead Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.