Dry Martini med Bareksten Gin

Dry Martini med Bareksten Gin

En Dry Martini med Bareksten Botanical Gin er aldri feil – iallefall ikke så lenge bilen skal stå til i morgen. Bareksten Botanical Gin er en gin du helt klart kan nyte nesten helt bar – og personlig liker jeg en svært tørr martini.

Bareksten selv synes det kan være flott med litt mer vermut i enn vi har valgt å ha i denne oppskriften. Det er derfor viktig at du eksperimenterer og finner ut hva som er DIN perfekte miks.

Dry Martini med Bareksten Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skrell av 4-5cm med sitronskall. Vri skallet over glasset slik at du får oljene spredd på toppen. Dette gir mer sitronsmak enn om du bare legger skallet oppi.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.