En Dry Martini med Bareksten Botanical Gin er aldri feil – iallefall ikke så lenge bilen skal stå til i morgen. Bareksten Botanical Gin er en gin du helt klart kan nyte nesten helt bar – og personlig liker jeg en svært tørr martini.
Bareksten selv synes det kan være flott med litt mer vermut i enn vi har valgt å ha i denne oppskriften. Det er derfor viktig at du eksperimenterer og finner ut hva som er DIN perfekte miks.
Dry Martini med Bareksten Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 30 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skrell av 4-5cm med sitronskall. Vri skallet over glasset slik at du får oljene spredd på toppen. Dette gir mer sitronsmak enn om du bare legger skallet oppi.
1