Martini med Bareksten Gin og Padró & Co søt vermut bør du få med deg. Denne kombinasjonen dro frem spennende nye smaker.
Blandingsforholdet er viktig. Men en så søt og tydelig smak som denne vermuten har, bør du smake deg frem om du ønsker mer enn bare et hint av vermut.
Dry Martini med Bareksten Gin og søt vermut
Beskrivelse
Ingredienser
- 6 cl Bareksten Botanical Gin
- 1 cl Padró & Co. Vermouth Blanco Reserva eller mindre
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Når du bruker sitrusskall bruker du en zester eller potetskreller og tar av en bit på 2-3 cm. Skjærer eller vrir du skallet over glasset får du oljene spredd på toppen. Dette gir mer sitrussmak enn om du bare legger skallet oppi.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.