Dry Martini med Bareksten Gin og søt vermut

Martini med Bareksten Gin og søt vermut

Del med andre ginteresserte:

Martini med Bareksten Gin og Padró & Co søt vermut bør du få med deg. Denne kombinasjonen dro frem spennende nye smaker.

Blandingsforholdet er viktig. Men en så søt og tydelig smak som denne vermuten har, bør du smake deg frem om du ønsker mer enn bare et hint av vermut.

Dry Martini med Bareksten Gin og søt vermut

Nøkkelord: Dry Martini

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Når du bruker sitrusskall bruker du en zester eller potetskreller og tar av en bit på 2-3 cm. Skjærer eller vrir du skallet over glasset får du oljene spredd på toppen. Dette gir mer sitrussmak enn om du bare legger skallet oppi.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.