Copperhead Gin med Thomas Henry Ginger Ale

Copperhead Gin med Ginger Ale

Copperhead Gin med Ginger Ale og dehydrert appelsin er et aldeles nydelig avbrekk fra Gin og Tonic. Dette egner seg også for deg som liker det søte, men som fortsatt vil at det skal smake både gin og krydder.

Copperhead Gin med Ginger Ale

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Mål opp gin og hell denne i glasset
  • Topp opp med ingefærøl. Anbefaler og starte med det dobbelte av mengden av gin.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Pynt med dehydrert appelsin
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.