Cocalero Clasico

Cocalero Clasico

Cocalero Clasico er en sør amerikansk likør med smak av ingefær, lavendel og appelsin. Den deler noen likhetstrekk med gin, den inneholder einer og 16 andre ingredienser.

Eineren er imidlertid mindre fremtredende, smaken er heller fokusert rundt de typiske Søramerikanske ingrediensene som kan minne mer om en energidrikk; For eksempel ingefær, gurana, ginseng, grønn te og cocablader. Cocalero Clasico er navngitt etter cocabladene som gror i Sør-Amerika og er en av ingrediensene. Ettersom dette er destillert så inneholder spriten ingen narkotiske elementer. Selve fargen gir denne likøren en kul twist som gjør at den kan være med å lage artige farger i cocktails.

Cocalero Clasico produseres i Irland på lisens. Den er en likør med smaker fra Andesfjellene. Cocalero Clasico har vært i salg siden 2013.

Her er det mange anbefalinger med ingefærøl, i cocktailer for å gi de kul farge eller å tweeke de i en litt søtere retning, slik man ofte bruker likører i cocktails. Du kan også tilsette en liten dash i G&T for en artig vri.

Duft- og smaksnotater

I duften er det faktisk ganske tydelig einer, du kjenner også sitrus og noe som minner om grønn te.
I munnen kjenner du først sødmen, så kjenner du godt et krydret anispreg med ingefær. Florale innslag dukker opp, og du har en mild avslutning som minner om appelsin.

Cocalero Clasico

Nøkkelord: Likør
Type: Likør
Land: Irland
Produsent: Cocalero Productions Ltd
Alkoholstyrke: 29%
Farge: Intenst grønn
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

  • Sødme
  • Krydret
  • Ingefær

Ettersmak

Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Cocalero Clasico er en sør amerikansk likør med smak av ingefær, lavendel og appelsin. Den deler noen likhetstrekk med gin, den inneholder einer og 16 andre ingredienser.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Cocalero Clasico

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.