Clover Club med Bombay Bramble og Kimerud Raspberry Elixir

Clover Club med Bombay Bramble og Kimerud Raspberry Elixir

Clover Club med Bombay Bramble Gin og Kimerud Raspberry Elixir er veldig godt, særlig om du elsker fruktige smaker som bjørnebær og bringebær.

Masse skum og nydelig fløyelsmyk konsistens. Mye av hemmeligheten med en vellykket Clover Club er teksturen. Eggehviten gir skummet og bidrar også til konsistens. Men tykk nok sukkerlake er absolutt en bidragsyter til den vidunderlige myke og litt tykke konsistensen som gjør at opplevelsen er en nytelse.

Clover Club
Clover Club med Bombay Bramble Gin og Kimerud Raspberry Elixir. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Tips: For å shake egg trenger du en shaker av god kvalitet. Hvis du ikke er sikker på kvaliteten kan det være lurt å riste over vasken første gangen.

Clover Club med Bombay Bramble Gin og Kimerud Raspberry Elixir

Nøkkelord: Clover Club

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntagen isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 10 minutes
Total tid: 15 minutes
Clover Club med Bombay Bramble Gin og Kimerud Raspberry Elixir er veldig godt, særlig om du elsker fruktige smaker som bjørnebær og bringebær.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.