Christian Drouin Le Gin og eplemost

Christian Drouin Le Gin og eplemost

Christian Drouin Le Gin og eplemost er en av disse enkle drinkene som bare er veldig gode. Her har du en gin som oser av eple. Du tilsetter mer eple, kullsyre, sødme og kanel – det må det bli bra. Og det blir det. Skål!

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Christian Drouin Le Gin og eplemost

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Mål opp gin og eplemost. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk en kanelstang ned i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Christian Drouin Le Gin og eplemost er en av disse enkle drinkene som bare er veldig gode. Eple, kullsyre, sødme og kanel, det må jo bli bra.

Likte du denne oppskriften på Christian Drouin Le Gin og eplemost? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.