Brennevinsgrova Rosenlund Hamn Gin og ingefærøl er en veldig god kombinasjon. Med appelsinskall som garnityr blir den en svært så smakfull drink som er enkel å lage.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Brennevinsgrova Rosenlund Hamn Gin og ingefærøl
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skjær av appelsinskall av appelsinen og stikk det i glasset
- Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl
Likte du denne oppskriften på Brennevinsgrova Rosenlund Hamn Gin og ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.