Beefeater Blood Orange Gin og Ingefærøl

Beefeater Blood Orange Gin og Ingefærøl

Beefeater Blood Orange Gin og Ingefærøl er en nydelig kombinasjon som smaker både friskt og hot. Blodappelsin som garnityr er selvsagt med en gin som Beefeater Blood Orange Gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Beefeater Blood Orange Gin og Ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Legg en skive dehydrert appelsin i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ingefærøl og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Beefeater Blood Orange Gin og Ingefærøl er en nydelig kombinasjon som smaker både friskt og hot. Blodappelsin garnityr er et selvsagt valg.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.