Amarula African Gin

Hva passer til Amarula African Gin

Amarula African Gin sin hovedingrediens er marulafrukten som plukkes for hånd og renses. Den gir en sitrussmak som vi ikke er så vant med her nord.

Sammen med appelsinskall og appelsinblomst gir dette en gin som kan minne om “einer og sitrus” men som allikevel er særegen og spennende.

Du har kanskje sett elefanter henge rundt under et tre? De tiltrekkes av duften av de modne marulafruktene. Sesongen er fra januar til mars, og i denne perioden følges det rett og slett med på elefantene for å se når frukten er moden. Marulafrukten gror i Afrika, sør for ekvator. De fire andre ingrediensene er appelsin, appelsinblomst, einer selvsagt og paradiskorn fra Ghana. Ikke rart smaken er god.

Duft- og smaksnotater

I nesen kjenner du einer og appelsin, samt et forsiktig hint av noe pepret fra paradiskornene. Det er også noen florale hint. Smaken er av søtlig sitrus og einer, med et kort innslag av noe som minner om mandler. I ettersmaken kommer appelsinblomst og paradiskorn tydelig frem. Ettersmaken er lang og middels kompleks.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Amarula African Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.