Angostura Cocoa Bitters

Angostura Cocoa Bitters

Angostura Cocoa Bitters brukes for å gi et ekstra lag spennende smak til drinkene du lager. Denne har, som navnet sier, kakao noter. Den er bitter, nøtteaktig og floral.

Denne vil gi en ny vri på espresso martinien din, og kan også brukes i mat. Det å bruke cocktailbittere kan gi både mat og drikke en ny dimensjon. Det skal oftest bare brukes noen få dråper. Dette kan vri smaken i en spennende retning. Men har du i for mye blir det fort bittert, eller du mister den balansen du håpet å oppnå. Er en drink for søt for deg, kan du oftest balansere med noen dråper av en passende bitter. En bitter kan balansere, gi dybde og harmoni.

Duft – og smaksnotater

Duften er mørk kakao, og hint av espresso og krydder.
Smaken er bitter med mørke kryddere, urter og mye rotpreg.

Angostura Cocoa Bitters

Nøkkelord: Cocktail Bitters
Land: Trinidad og Tobago
Produsent: Angostura
Alkoholstyrke: 48%
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

  • Trinitario kakao Tørkede kakaobønner
  • Krydder
  • Urter
  • Alkohol

Duft

  • Mørk og rik sjokolade
  • Espresso
  • Krydder

Smak

  • Mørk sjokolade
  • Kakao
  • Nøtter
  • Bitter
  • Krydder
  • Urter

Ettersmak

  • Rotpreg
  • Karamell
  • Krydder
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Angostura Cocoa Bitters brukes for å gi et ekstra lag spennende smak til drinkene du lager. Denne har som navnet sier kakao noter. Den er bitter, nøtteaktig, og floral.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Angostura Cocoa Bitters

Produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.