Angostura Cocoa Bitters brukes for å gi et ekstra lag spennende smak til drinkene du lager. Denne har, som navnet sier, kakao noter. Den er bitter, nøtteaktig og floral.
Denne vil gi en ny vri på espresso martinien din, og kan også brukes i mat. Det å bruke cocktailbittere kan gi både mat og drikke en ny dimensjon. Det skal oftest bare brukes noen få dråper. Dette kan vri smaken i en spennende retning. Men har du i for mye blir det fort bittert, eller du mister den balansen du håpet å oppnå. Er en drink for søt for deg, kan du oftest balansere med noen dråper av en passende bitter. En bitter kan balansere, gi dybde og harmoni.
Duft – og smaksnotater
Duften er mørk kakao, og hint av espresso og krydder.
Smaken er bitter med mørke kryddere, urter og mye rotpreg.
Angostura Cocoa Bitters
Beskrivelse
Kjente ingredienser
- Trinitario kakao Tørkede kakaobønner
- Krydder
- Urter
- Alkohol
Duft
- Mørk og rik sjokolade
- Espresso
- Krydder
Smak
- Mørk sjokolade
- Kakao
- Nøtter
- Bitter
- Krydder
- Urter
Ettersmak
- Rotpreg
- Karamell
- Krydder
Mer informasjon
Oppskrifter med Angostura Cocoa Bitters
Produkter fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.