Cocktailen Noxious Gin Cloud består av ingefærøl og gin med Cocalero Clasico svevende på toppen som en litt giftig sky. Dette er faktisk utrolig godt og forfriskende!
I denne utgaven har vi brukt Gingery Poolside Gin og Artisan Fiery Ginger Beer. Cocalero Clasico er en sør-amerikansk likør med smak av ingefær og eksotiske planter. Den er ganske søt, og fargen er jo vidunderlig sprek.
OBS: Alle de tre flytende ingrediensene må være avkjølt på forhånd.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Noxious Gin Cloud
Beskrivelse
Ingredienser
- 2 cl Gingery Poolside Gin
- 4 cl Cocalero Clasico
- 10 cl Artisan Fiery Ginger Beer
- Mynte
- Ingefær
Dette trenger du
Pynt med
- Mynte
- Ingefær
Slik går du frem
- Sørg for at alle de tre flytende ingrediensene er kalde før du begynner
- Mål opp kald gin og kaldt ingefærøl. Hell dette i glasset
- Dersom du vil ha Cocalero til å flyte på toppen må du droppe isbitene. Bruk en stor flat skje for til å helle Cocalero forsiktig oppå drinken mens du følger nøye med. Da blir Cocalero liggende som en sky på toppen.
- Finn en myntekvast og skjær noen skiver ingefær, og stikk det i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden eplemost eller garnityr
Likte du denne oppskriften på Noxious Gin Cloud? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.