Stockholms Bränneri Freezer Martini

Vi tester Stockholms Bränneri Freezer Martini

Stockholms Bränneri Freezer Martini er som navnet sier en ferdig blandet Martini de anbefaler du har i fryseren før bruk. Dette er en relativt mild Martini med preg av hylleblomst, pors og malurt.

Ingrediensene i denne ferdige martinien er Stockholms Brenneri Dry Gin, og en tørr vermut fra deres samarbeidende selskap Spiriteriet. Denne vermuten har preg av malurt, sukkertare, oregano og pors.

Stockholms Bränneri Freezer Martini
Stockholms Bränneri Freezer Martini. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Anbefalt servering er på følgende måte: Du rører ønsket mengde i et glass med is, og siler så over i et nedkjølt glass. Garnityr bør være oliven. Dette er det som det er bilde av over. Her ble vi litt overrasket. Dette er nemlig ingen Dry Martini, men noe som likner mer en 50:50 Martini. Ikke det at det er noe galt med det, men det er ikke slik vi liker det. Løsningen ble derfor å blande 4 cl Stockholms Bränneri Freezer Martini og 1 cl Stockholms Brenneri Dry Gin. Da ble det en Dry Martini.

La oss ta det bokstavelig

Hvorfor kaller de det Freezer Martini, men anbefaler å røre den i et glass med is??? Rundt lunchtider la vi hele flasken og to Martiniglass i fryseren. I det vi hadde bestemt oss for hva vi skulle ha til middag var det på tide med en Freezer Martini. OMG! Her kommer denne til sin rett. Her er blandingsforholdet perfekt! Sammen med oliven var dette en perfekt cocktail.

Stockholms Brenneri Freezer Martini
Stockholms Brenneri Freezer Martini. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Som Stockholms Bränneri sier: Stockholms Bränneri Freezer Martini nytes best i godt selskap!

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Duft- og smaksnotater

Servert rett fra fryseren i iskaldt glass er aroma nesten litt fraværende, du aner vermut med sødme. Men smaken – det var saker! Ha i den anbefalte olivenen, og smaken blir på et vis litt mer jordlig. Anbefales.

Vi var ærlig talt først litt skuffet over denne, men det var før vi puttet den i fryseren! Gjør det – du vil ikke angre.

Mer informasjon

Produsent
Vinmonopolet
Vi har også testet Stockholms Bränneri Negroni Rosa

Andre produkter fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.