Bilde av Sabatini Negroni

Vi tester Sabatini Negroni

Sabatini Negroni er en Ready-To-Drink utgave av denne ikoniske gincocktailen. Smaken er klassisk og prisen er hyggelig, norske avgifter tatt i betraktning.

Utgangspunktet er selvfølgelig deilige Sabatini Gin.

Om du er av de som bruker så lite rød vermut at den blir dårlig før du får brukt den opp, så er dette et perfekt produkt for deg. Jeg tenker også at denne kan være praktisk å ha i kjøleskapet på hytta.

Duft- og smaksnotater

Duften er fyldig og søt. Her kjenner man appelsin, bitter og gentian. Smaken er mindre søt enn man forventer ut ifra duften. Sitrus, appelsin og gentian er de dominerende smakene. Avslutningen er lang og domineres av bitterhet og eik.

Skal man teste en ferdigblandet Negroni, må dette skje over is, og med garnityr. Vi valgte den klassiske måten med appelsinskall, men måtte selvfølgelig prøve produsentens anbefaling som er appelsinbåt. Sistnevnte var den beste. Skulle man ønske litt med sødme, kan vi anbefale å klemme litt saft ut av appelsinbåten eller tilsette 2-3 dråper med Angostura Orange Bitters.

Sabatini Negroni kom på Vinmonopolet 5. mars 2025.

Slik får du tak i Sabatini Negroni

Sabatini Negroni ligger i Vinmonopolet sit bestillingsutvalg. Det betyr at du kan bestille den her, og plukke den opp på ditt lokale vinmonopol noen dager etterpå.

Negroni oppskrift

Oppskrift på Negroni: En greve, samt gin, bitter og vermut

En oppskrift på Negroni inneholder selvfølgelig ikke en greve, men det måtte en greve til for å få ideen. Nå, litt over 100 år senere, har Negroni blitt en del ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.