Old Ray Cadenhead's Spiced Gin

Ny gin i spesialutvalget 15. september 2022

Del med andre ginteresserte:

Den nye ginen i spesialutvalget denne gang kommer i butikk 15. september 2022, men på Vinmonopolet.no vil du ikke finne den før 16. september.

 

Cadenhead Old Raj Spiced Gin

Dette sies å være en typisk bartendergin eller cocktailgin. Det vil si at den har evnen til å beholde sin karakter nesten samme hva man blander den med. Den har en del ganske spennende ingredienser ut over de mer vanlige (appelsinkoriander, mandel, einer); pink pepper, Kubebapepper, røkt paprika, rognebær, spisskummen og safran. Det må medgis at den høres spennende ut når jeg leser om den!

Cadenhead Old Raj Spiced Gin ble lansert sent i 2017 og finnes i to alkoholstyrker. 46% og 55% Det er 55% varianten som kommer på Vinmonopolet i denne omgang. Den har en tendens til å dukke opp en gang i året i et lite antall, sist var det 40 stykker totalt. Denne gang er det 42 stykker fordelt på Vinmonopolets åtte spesialbutikker for brennevin. Du kan se listen over de her.

Denne kommer i spesialutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 55%. Pris ved lansering er 795,00.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.