The Pinklet med Truls Svendsen Gin er en cocktail som virkelig får frem bringebærsmakene i denne ginen. Den lukter godt, smaker godt, og tar seg god ut.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Passersil med dobbelnett. Diameter 20 cm. Rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskin.
The Pinklet med Truls Svendsen Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Truls Svendsen Gin
- 1 cl Limejuice
- 1 cl Sukkerlake
- 4 Bringebær
Dette trenger du
- Truls Svendsen Gin
- Limejuice
- Sukkerlake
- Bringebær
- Målebeger
- Martiniglass
- Cocktailsil
- Cocktailshaker
- Barskje
- Isbiter
Pynt med
- Bringebær
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin, limejuice og sukkerlake. Hell dette i shakeren.
- Rist hardt til du kjenner innholdet i shakeren er skikkelig kaldt.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Pynt med friske bær.
Likte du denne oppskriften på The Pinkle med Truls Svendsen Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.