Red Snapper med Opihr Oriental Spiced Gin er noe for deg som liker drinker med mye smak. En Red Snapper (Det samme som en Bloody Mary, med med gin i stedet for vodka.) smakert mye i utgangspunktet. Med kraftfulle Opihr Oriental Spiced Gin smaker det enda mer.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.
Red Snapper med Opihr Oriental Spiced Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 5 cl Opihr Oriental Spiced Gin
- 15 cl Tomatjuice
- 2-4 dash Worchesterchire Sauce
- 2-4 dash The Bitter Truth Celery Bitters
- 1-4 dash Tabasco
- Pepper
- Limebåt
- Stangselleri
Dette trenger du
- Opihr Oriental Spiced Gin
- Målebeger
- Stort glass
- Barskje
- Isbiter
- Worchesterchire Sauce
- Tabasco
- Tomatjuice
- Lime
- Stangselleri
- Pepper
- The Bitter Truth Celery Bitters
- Sellerisalt
Pynt med
- 1 Limebåt
- Pepper
- Stangselleri
Slik går du frem
- Gjør klart garnityret; skjær opp to båter lime Den ene skal brukes som garnityr, den andre skal saften klemmes i drinken om du liker det slik.
- Mål opp gin og tomatjuice i glasset. Ha i sausene og bitter etter smak. Kvern i salt og pepper etter smak. Klem i saften av en båt lime om du liker smaken av det.
- Fyll i isbiter, og stikk en stilk stilkselleri ned i drinken. Bruk denne som rørepinne og bland med noen runder.
- Legg i en båt lime som pynt.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.