Norsk Negroni med Vidda Tørr Gin og Marka Bitter

Norsk Negroni

Del med andre ginteresserte:

Norsk Negroni kom til da vi ville lage en Negroni med norske ingredienser. Vi begynte å lete etter norske ingredienser som egner seg i en gincocktail. Oslo Håndverksdestilleri sin Marka Bitter er en perfekt erstatning for Campari.

I en negroni bruker man tradisjonelt like mengder av de tre ingrediensene. En regel er jo gjerne til for å brytes, så her må du gjerne tweeke litt på blandingsforholdet. Jeg personlig liker ting litt mindre bittert, så jeg minsket mengden av bitter og erstattet det med gin.

Norsk Negroni

Nøkkelord: Negroni

Beskrivelse

Ingredienser

  • 2 cl Vidda Tørr Gin
  • 2 cl Marka Bitter
  • 2 cl Martini Rosso eller en annen rød vermut

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Marka Bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskiver
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.