Himmelgin med eplejuice er enkelt å lage. Det er et utmerket alternativ om du ikke liker tonic eller ikke har lyst på noe med kullsyre. Om du ønsker litt mer smak så er det lov å putte en kanelstang i glasset.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.
Himmelgin med eplejuice
Slik går du frem
- Fyll glasset med is.
- Mål opp gin og juice. Hell dette i glasset
- Skjær pene skiver av et rødt eple
- Legg i epleskivene
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
Likte du denne oppskriften på Himmelgin med eplejuice? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.