GT med Atlungstad Dry Gin No7

GT med Atlungstad Dry Gin No7

Denne versjonen av en GT med Atlungstad Dry Gin No7 er full av florale smaker. Double Dutch Elderflower Tonic og mynte sørger for det.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Isbøtte med lokk og klype 1,3 liter fra Dorre
293,00

En utmerket isbøtte fra Dorre som sikrer at isen ikke smelter. Isklypen kan skjules i lokket.

Kjøp nå *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

GT med Atlungstad Dry Gin No7

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Legg en kvast mynte på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Denne versjonen av en GT med Atlungstad Dry Gin No7 er full av florale smaker. Double Dutch Elderflower Tonic og mynte sørger for det.

Likte du denne oppskriften på GT med Atlungstad Dry Gin No7? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.