Gin Tonic med Vidda Tørr Gin

Gin Tonic med Vidda Tørr Gin

Gin Tonic med Vidda Tørr Gin gir deg en hel del å spille på. Her er det mange norske smaker, så du kan finne mye godt å lage med Vidda Tørr Gin.

Her brukte vi tørket rabarbra, fordi vi akkurat hadde forsøkt det. Det gir en litt annen smak enn frisk rabarbra, så om det er det du har bruker du bare litt mindre først og har i mer om du synes det blir bra. The Headless Horseman rhubarb tonic water er veldig godt til Vidda.

Gin Tonic med Vidda Tørr Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg. (Som sagt brukte vi tørket rabarbra her, så har du sopptørke er det gøy å prøve forskjellen)
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.