Gin Tonic med Vidda Tørr Gin gir deg en hel del å spille på. Her er det mange norske smaker, så du kan finne mye godt å lage med Vidda Tørr Gin.
Her brukte vi tørket rabarbra, fordi vi akkurat hadde forsøkt det. Det gir en litt annen smak enn frisk rabarbra, så om det er det du har bruker du bare litt mindre først og har i mer om du synes det blir bra. The Headless Horseman rhubarb tonic water er veldig godt til Vidda.
Gin Tonic med Vidda Tørr Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Vidda Tørr Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Rabarbra
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg. (Som sagt brukte vi tørket rabarbra her, så har du sopptørke er det gøy å prøve forskjellen)
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr