Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin

Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin

Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin er en litt annerledes Gin og Tonic. Luxardo Maraschino kirsebær gir en subtil sødme til denne drinken. Når du så spiser garnityret er sødmen alt annet enn subtil.

Lærdal River Fish and Gin inneholder moreller, og akkurat derfor passer disse kirsebærene ekstra godt akkurat her.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Georg Jensen Sky Cocktail Pinner
499,00

Disse lekre cocktailpinnene er laget i rustfritt stål, de tåler dermed oppvaskmaskin. Kommer i pakke av 6 stk.

Kjøp nå*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Stikk 3 kirsebær på en cocktailpinne og legg denne i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin er en litt annerledes Gin og Tonic. Luxardo Maraschino kirsebær gir en subtil sødme til denne drinken.

Likte du denne oppskriften på Gin Tonic med Lærdal River Fish and Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.