Gin og Tonic med Roku Gin er spesielt godt om du er glad i ingefær. Selvsagt kan du også bruke annet garnityr, her er det mange smaker å henge inspirasjon fra til garnityret.
Roku Gin er i utgangspunktet en sval og myk gin med middels fylde og preg av sitrus, einer og litt anis. I denne oppskriften valgte vi å bruke Schweppes Indian Tonic.
Du kan selvsagt godt bruke en annen litt mildere tonic som Fever-Tree eller Thomas Henry i stedet. Da vil garnityret komme litt mer frem og ginen smake litt mer.
Gin og Tonic med Roku Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Roku Gin
- 8 cl Schweppes Indian Tonic Water eller
- Schweppes Premium Mixers Tonic Original
- 1-3 Skiver Ingefær
Dette trenger du
Pynt med
- Ingefær
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr. Du kan velge om du vil skrelle ingefæren
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg gjerne i ingefæren også, evt kan du vente med dette til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr