Gin-og-Tonic-med-Roku-Gin

Gin og Tonic med Roku Gin

Gin og Tonic med Roku Gin er spesielt godt om du er glad i ingefær. Selvsagt kan du også bruke annet garnityr, her er det mange smaker å henge inspirasjon fra til garnityret.

Roku Gin er i utgangspunktet en sval og myk gin med middels fylde og preg av sitrus, einer og litt anis. I denne oppskriften valgte vi å bruke Schweppes Indian Tonic.

Du kan selvsagt godt bruke en annen litt mildere tonic som Fever-Tree eller Thomas Henry i stedet. Da vil garnityret komme litt mer frem og ginen smake litt mer.

Gin og Tonic med Roku Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr. Du kan velge om du vil skrelle ingefæren
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg gjerne i ingefæren også, evt kan du vente med dette til slutt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.