Gin og Tonic med OOLA

Gin og Tonic med OOLA Gin og limeskall

Gin og Tonic med OOLA Gin, denne gangen med limeskall og Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. OOLA er en nydelig Amerikansk gin fra Seattle i staten Washington.

OOLA Gin er, sammen med fatlagret versjon av samme, en gin vi vil ønske å ha i skapet så sant det er mulig. Les gjerne om vårt besøk hos OOLA Distillery i Seattle her:

OOLA Gin Seattle

OOLA Distillery – Gin med lidenskap, midt i Seattle

OOLA Gin kommer fra destilleriet med samme navn. Her, i bydelen Capitol Hill - midt i Seattle - produseres gin, vodka og bourbon med lidenskap, oppfinnsomhet, og omtanke. Kirby Kallas-Lewis ... Les mer

Gin og Tonic med OOLA Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr.
  • Skrell ca 5cm skall og legg dette i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.