Denne utgaven av en Gin og Tonic med Hendrick’s Grand Cabaret Gin dekker nesten hele smaksbildet til Hendrick’s Grand Cabaret Gin. Bringebær og blåbær matcher stenfruktene i ginen på en veldig god måte. Agurken er en selvfølge.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Allkniv av rustfritt stål med svart skaft av nylon, bladlengde 10 cm. Denne er perfekt til skjæring av sitrusfrukter og annet garnityr.
Victorinx Standard-serie er en serie kniver og kjøkkenredskap av god hverdagskvalitet med høykvalitative knivblad av rustfritt stål som er skarpe og lette å slipe. Ergonomiske håndtak med nylonskaft av optimal kvalitet gir en god ig prisgunstig hverdagskniv. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Praktisk sett med to skjærefjeler av BPA-fri plast. Den store skjærefjelen måler 35 x 25 cm. Den lille skjærefjelen måler 25 x 15 cm. Tåler oppvaskmaskmaskin.
Gin og Tonic med Hendrick’s Grand Cabaret Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Hendrick’s Grand Cabaret Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Bringebær
- Blåbær
- Agurk
Dette trenger du
Pynt med
- Bringebær
- Blåbær
- Agurk
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ha i garnityret
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Hendrick’s Grand Cabaret Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.