Gin og Tonic med Greenall's Blood Orange Gin

Gin og Tonic med Greenall’s Blood Orange Gin

Gin og Tonic med Greenall’s Blood Orange Gin er en G&T hvor blodappelsin står i sentrum. Vi har valgt Fever-Tree Premium Indian Tonic Water for å få frem litt sødme og bitterhet. Som garnityr har vi valgt tørket blodappelsin og kanel.

Gin og Tonic med Greenalls Blood Orange Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Legg 2-3 skiver dehydrert blodappelsin i glasset sammen med en bit kanel
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Gin og Tonic med Greenall’s Blood Orange Gin er en G&T hvor blodappelsin står i sentrum. Vi har valgt Fever-Tree Premium Indian Tonic for å få frem sødme og bitterhet.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.