Gin og Tonic med GinBey

Gin og Tonic med GinBey

I denne utgaven av en Gin og Tonic med GinBey har vi valgt Double Dutch Skinny Tonic Water fordi denne tonicen virkelig lar ginen skinne. Granateplefrø er valgt som garnityr fordi dette er en av ingrediensene i ginen. Med to så sikre valg så måtte resultatet bli bra.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med GinBey

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Granateplefrø

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne utgaven av en Gin og Tonic med GinBey har vi valgt Double Dutch Skinny Tonic Water fordi denne tonicen virkelig lar ginen skinne. Granateplefrø er valgt som garnityr fordi dette er en av ingrediensene i ginen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.