Denne utgaven av en Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin er et eksempel på følgende: Det å lage en god G&T ofte handler om å forsterke det som allerede er i ginen. The Headless Horseman rhubarb tonic water sammen med hibiscus er dermed en selvfølge.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Stjerneanis
- Hibiscus
Dette trenger du
Pynt med
- Stjerneanis
- Hibiscus
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.