Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin

Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin

Denne utgaven av en Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin er et eksempel på følgende: Det å lage en god G&T ofte handler om å forsterke det som allerede er i ginen. The Headless Horseman rhubarb tonic water sammen med hibiscus er dermed en selvfølge.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i stjerneanisen. Dersom du ønsker MYE lakris/anis smak har du den i først, ønsker du et hint av anis, har du den i til slutt. 
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr. Vær oppmerksom på at stjerneanis avgir mye smak over tid.
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I denne Gin og Tonic med Collective Arts Rhubarb & Hibiscus Gin har vi kjørt på med ingredienser fra ginen. Rabarbra og hibiscus er selvsagt.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.