Gin og Tonic med Bombay Sapphire East

Gin-Tonic med Bombay Sapphire East

Hver gang jeg lager en Gin-Tonic med Bombay Sapphire East, finner jeg ut at jeg har glemt hvor godt det er. Denne gangen har jeg brukt Fever-Tree Elderflower Tonic, sitrongress og grapefruktskall.

Gin-Tonic med Bombay Sapphire East

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr. Finn frem Sitrongresset.
  • Skjær en ca 5cm lang stimmel av skallet på frukten
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i strimlen med skall og sitrongress, evt kan du vente med dette helt til slutt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Hver gang jeg lager en Gin-Tonic med Bombay Sapphire East, finner jeg ut at jeg har glemt hvor godt det er. Denne gangen med hylleblomsttonic.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.