Gin og Tonic med AmaGin

Gin og Tonic med AmaGin

I denne oppskriften på en Gin og Tonic med AmaGin har vi funnet en tonic som passer utrolig godt til denne ginen. Med Fever-Tree Aromatic Tonic Water, og mynte som garnityr, blir dette en nydelig G&T.

Vær oppmerksom på mengden tonic i denne oppskriften. Det er ikke så ofte at vi anbefaler forholdet 3:1.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med AmaGin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Mynte

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Klipp av en liten kvast med mynte. Gi den et lett dask før du legger den på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
I denne oppskriften på en Gin og Tonic med AmaGin har vi virkelig funnet en tonic som passer utrolig bra til denne ginen.

Likte du denne oppskriften på en Gin og Tonic med AmaGin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå lenkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.