Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin

Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin

Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin er, uten tvil, den beste Gin & It vi noen gang har laget. Bitterheten fra kaffebønnene og sødmen fra kakaobønnene går perfekt sammen med Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro og Angostura Orange Bitters. Dette må bare oppleves!

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Dehydrator fra Princess
605,00

Rimelig og grei dehydrator med seks brett. Justering av temperatur mellom 40 og 70 grader. 350 watt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Dehydrator ED5 fra Steba
891,00

Temperaturkontroll på 40-70 grader og tidsstyring på 1-36 timer. Utstyrt med fem brett.

350 watt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin

Nøkkelord: Gin & It

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann
  • Fyll røreglasset med is
  • Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset
  • Rør i 20 sekunder
  • Tøm glasset. Rist ut vannet
  • Sil væsken over i glasset
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin er, uten tvil, den beste Gin & It vi noen gang har laget.

Likte du denne oppskriften på Gin & It med Freya Juniperus Distillatus Autumn Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Lær hvordan du lager din egen garnityr av tørket frukt

Tørket frukt og bær er enkelt å lage, og tar seg godt ut som garnityr. Les mer under.

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Å lage sitt eget garnityr av tørket frukt har mange fordeler. Du har alltid garnityr, uten å måtte ha frisk frukt hele tiden. Her får du vite hvordan du gjør ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.