Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin er, uten tvil, den beste Gin & It vi noen gang har laget. Bitterheten fra kaffebønnene og sødmen fra kakaobønnene går perfekt sammen med Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro og Angostura Orange Bitters. Dette må bare oppleves!
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Rimelig og grei dehydrator med seks brett. Justering av temperatur mellom 40 og 70 grader. 350 watt.
Temperaturkontroll på 40-70 grader og tidsstyring på 1-36 timer. Utstyrt med fem brett.
350 watt.
Gin & It med Freyja Juniperus Distillatus Autumn Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
Likte du denne oppskriften på Gin & It med Freya Juniperus Distillatus Autumn Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Lær hvordan du lager din egen garnityr av tørket frukt
Tørket frukt og bær er enkelt å lage, og tar seg godt ut som garnityr. Les mer under.
Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.