Gibson med Hermit Dutch Coastal Gin

Gibson med Hermit Dutch Coastal Gin

Gibson med Hermit Dutch Coastal Gin med Contratto Vermouth Bianco er en spennende og annerledes Gibson. Her er det utrolig mye smak! Contratto Vermouth Bianco i kombinasjon med ingrediensene i ginen gjør dette til den mest smakfulle Gibson-cocktailen vi har laget så langt.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Anbefales!
Radford Olivenskje fra Robert Welch
115,00

En olivenskje har et hull i midten, slik at olivensaften ikke blir med ut av glasset.

Radford olivenskjeen er laget av 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet, som har en speilblank finish. Det slitesterke stålet tåler oppvaskmaskin.

Kjøp nå*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gibson med Hermit Dutch Coastal Gin

Nøkkelord: Gibson

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Tre sølvløk på en cocktailpinne og legg klar.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i ca 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Legg i cocktailpinnen, eller legg den over glasset som pynt.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Likte du denne oppskriften på Gibson med Hermit Dutch Coastal Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.