Dry Martini med Plymouth Gin

Dry Martini med Plymouth Gin

Del med andre ginteresserte:

Jeg sier av og til at en Dry Martini med Plymouth Gin er det beste av to verdener. Plymouth Gin, med sine jordlige toner, kombinert med Dolin Vermouth de Chambéry Dry, og en liten sitronzest er bare nydelig.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dry Martini med Plymouth Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene før du legger skallet i glasset
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
En Dry Martini med Plymouth Gin er det beste av to verdener. Plymouth Gin kombinert med Dolin Vermouth og en sitronzest er bare nydelig.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.