Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat er Bombays egen signature serve av denne klassiske cocktailen – men med en forandring. Bombay foretrekker sitronzest, vi har brukt oliven. Du velger selv.

I denne oppskriften bruker vi Bombay sine prefererte mål. Personlig ville jeg halvert mengden Noilly Prat, men jeg liker Dry Martini tørrere.

En variasjon over denne er også Jamie Olivers favoritt – han legger gjerne til en dash Orange bitters. Prøv deg frem.

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Nøkkelord: Dry Martini

Beskrivelse

Pynt med

  • Oliven

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Tre oliven på cocktailpinnen og legg i glasset
  • Dersom du heller ønsker å bruke sitronskall bruker du en zester og tar av en bit på 2-3 cm. Skjær eller vri skallet over glasset så du får oljene spredd på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.