Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat er Bombays egen signature serve av denne klassiske cocktailen – men med en forandring. Bombay foretrekker sitronzest, vi har brukt oliven. Du velger selv.

I denne oppskriften bruker vi Bombay sine prefererte mål. Personlig ville jeg halvert mengden Noilly Prat, men jeg liker Dry Martini tørrere.

En variasjon over denne er også Jamie Olivers favoritt – han legger gjerne til en dash Orange bitters. Prøv deg frem.

Dry Martini med Bombay Sapphire og Noilly Prat

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Tre oliven på cocktailpinnen og legg i glasset
  • Dersom du heller ønsker å bruke sitronskall bruker du en zester og tar av en bit på 2-3 cm. Skjær eller vri skallet over glasset så du får oljene spredd på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.