Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl

Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl

I Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl finner du som liker både ingefær og ananas en virkelig favoritt. Her er det mye og god smak.

Kombinasjonen av søt ananas og hot ingefær gjør dette til en spennende drink. Dette er en drink som passer hele året, både når du venter på sommer, men også når det er litt hustrig ute.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Sofiero Highballglass fra Orrefors
417,00

Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.

Se mer*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Fyll glasset med is
  • Mål opp gin og ginger beer. Hell dette i glasset
  • Skjær ut noen biter av ananasen og legg det i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl finner du som liker både ingefær og annanas en virkelig favoritt.

Likte du denne oppskriften på Drumshanbo Gunpowder Gin Brazilian Pineapple med ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.