Copperhead Gin og ingefærøl

Copperhead Gin og ingefærøl

Copperhead Gin er nydelig med ingefærøl og appelsin. Hvis du får tak i Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale, da blir resultatet uimotståelig godt.

Får du ikke tak i denne kan du bruke en annen ginger ale.

Copperhead Gin og ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Mål opp gin og hell denne i glasset
  • Topp opp med ingefærøl. Anbefaler og starte med det dobbelte av mengden av gin.
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Pynt med dehydrert appelsin
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.