Clover Club med Beccaris Dry Gin

Clover Club med Beccaris Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Clover Club med Beccaris Dry Gin er en nydelig, søt og syrlig cocktail med nydelig bærpreg og akkurat riktig balanse. Smak deg frem til din personlige mengde sødme og syre.

For å få det fine skummet på toppen trenger du eggehvite. Husk å ha romtemperert eggehvite for at den lettere skal bli stiv.

Vil du ha litt lekker pynt?

Dersom du ønsker å lage et hjerte eller en annen figur er det lurt å finne frem det du trenger på forhånd. Jeg har laget en stensil med et mønster jeg ville ha. Bruk en liten sil som du drysser pulver over stensilen med. Jeg brukte bringebærstøv som smaksmessig passer til Clover Club.

Clover Club med Beccaris Dry Gin

Nøkkelord: Clover Club

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Evt pynt / Garnityr

  • Bringebærstøv

Slik går du frem

  • Dersom du ønsker å lage et hjerte eller en annen figur er det lurt å finne frem det du trenger på forhånd. Jeg har laget en stensil med et mønster jeg ville ha. Bruk en liten sil som du drysser pulver over stensilen med. Jeg brukte bringebærstøv som smaksmessig passer til Clover Club.
  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten, og alle de andre ingrediensene unntagen isen, i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston/shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-5 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Dobbeltsil cocktailen over i glasset. Om ikke nok/all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
  • Legg på pynten eller nyt den deilige drinken slik den er.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 10 minutes
Total tid: 15 minutes
Clover Club med Beccaris Dry Gin er en nydelig søt og syrlig cocktail med nydelig bærpreg og akkurat riktig balanse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.