Aperol Negroni med Hendrick’s Gin

Aperol Negroni med Hendrick’s Gin

Aperol Negroni med Hendrick’s Gin er en litt mildere Negroni. Vi har byttet ut halve bittermengden med Aperol. Det gir et mer urtete preg og noe mindre bitterhet.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene, er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Neat rocks-glass i serien Drink Specific fra Riedel (2 stk.)
464,00

Drink Specific-kolleksjonen er lagen av den kjente mixologen Zane Harris og Riedel. Om du foretrekker din drink "neat", "straight up" eller "on the rocks", så er Neat-glasset fra Riedels Drink Specific-kollektion noe for deg. Når en drink serveres "neat", serveres den direkte fra flasken uten is. Derav har glasset fått sitt navn, men takket været dets store diameter, er det også perfekt til drinker på is, da der er masse plass til kjølende isbiter. Glassets riflete mønster pynter bunnen og har dessuten et praktisk formål. Mønstret blir nemlig brett akkurat der, hvor der er fylt 6 cl. i glasset, hvilket gjør det lett å måle presist opp. 


  • Perfekt til Negroni eller en sipping-gin
  • Markør ved 6 cl
  • Elegant og moderne design
  • 3 års garanti mot fabrikkasjonsfeil


Kjøp nå*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Aperol Negroni med Hendrick’s Gin

Nøkkelord: Negroni, Negroni variasjoner

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter og Aperol
  • Rør i ca 20 sekunder, eller til glasset er ordentlig kaldt.
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Aperol Negroni med Hendrick’s Gin er en litt mildere Negroni. Vi har byttet ut halve bittermengden med Aperol.

Likte du denne oppskriften på Aperol Negroni med Hendrick’s Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.