Engine Gin

Hva passer til Engine Gin

Bare flasken til Engine Gin er kul nok til å kjøpe den. Liker du salvie, så er innholdet også garantert å falle i smak. Dette er en gin som passer til mange forskjellige drinker.

Til de som måtte tro at dette er en gin som er ment å selge på emballasjen så kan vi opplyse om at den er destillert på samme sted som Malfy ginene. Dette er en gin som fungerer til både Gin og Tonic, Dry Martini, Red Snapper, og andre cocktails. Vi gleder oss til å prøve alle. Engine Gin er en litt utradisjonell gin, som jeg er sikker på at mange gin-entusiaster, og de som liker salvie, vil sette pris på. Flasken kommer også til å være et garantert blikkfang i et hvert barskap.

Duft- og smaksnotater

Salvie er en gjenganger. Det er det som duften starter med, og som sitter igjen i ettersmaken. I duften kjennes også hint av grønne epler. Smaken starter med salvie. Etter salvien kommer noen bittertoner før man kjenner lakrisrot. Ettersmaken er lang, middels kompleks med tydelig salvie.

Engine Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Italia
Produsent: Engine SRL
Alkoholstyrke: 42%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Bare flasken til Engine Gin er kul nok til å kjøpe den. Liker du salvie, så er innholdet også garantert å falle i smak.

Oppskrifter med Engine Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.