Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic

Vi tester Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic

Del med andre ginteresserte:

Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic er basert på den nye versjonen av deres egen Attåt Pink Gin og Gardsbrenneriet sin egen tonic, som ganske snart kommer ut i salg.

Denne Ready to Drink GT’n er frisk og fruktig, og lett å like. Duften er av sitrus, bringebær, rabarbra, og vanilje. Smaken minner litt om duften, men rabarbra er mer fremtredende i duften enn den er i smaken. Her er det bringebærene som blir mer tydelige. Smaksmessig oppleves denne som svært godt balansert og integrert. Alkoholen er ikke dominerende.

Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic
Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Dette er en RTD som kan nytes rett fra boksen, men som også gjør seg svært bra i et glass med litt garnityr. Men 0,33 liter er det nok til å dele i to glass med is. Ønsker du mer gin-preg kan du dytte en kvast rosmarin i glasset. Ønsker du å beholde sødmen kan du pynte med tre-fire bringebær i tillegg.

Gardsbrenneriet Handverkscocktail Pink Gin & Tonic inneholder 33cl. Alkoholinnholdet er 5% i den versjonen som selges på Vinmonopolet. Pris på Vinmonopolet er 49,90.
De har også samtidig lansert to andre RTD’s som du kan lese mer om på nettsiden deres.

Gardsbrenneriet selger også en versjon beregnet på dagligvare. Den inneholder 4,5% alkohol og er ellers helt lik. Gardsbrenneriet har nettbutikk med en rekke håndverksprodukter fra naturen – men dessverre, og likevel naturlig nok, kan de ikke sende alkoholholdige varer pr. post til privatpersoner. Men, din lokale kjøpmann kan kanskje overtales.

Den nye Attåt Pink Gin kan du lese mer om her.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.