Poetic License Core Northern Dry Gin. Ny gin Vinmonopolets tilleggsutvalg 7 juni 2023.

Ny gin i Vinmonopolets tilleggsutvalg 7 juni 2023

Denne gangen ser det ut til kun å være én ny gin som lanseres i Vinmonopolets tilleggsutvalg 7 juni 2023, nemlig Poetic Licence Core Northern Dry Gin.

Poetic License Core Northern Dry Gin

Poetic License Core Northern Dry GinNy gin Vinmonopolets tilleggsutvalg 7 juni 2023
Poetic License Core Northern Dry Gin (Bilde: Produsenten)

Som vi tidligere har omtalt er dette en mer klassisk London Dry Gin.

Her er det så vidt jeg kan forstå ganske kraftig einerfokus, så en del kardemomme som gir en varmende smak. Undertoner av sitron og eukalyptus og persisk lime med en undertone av parfyme. Resten av ingrediensene holdes hemmelig. Duft av einer og kardemomme. Den kategoriseres som floral. Anbefalt servering er tonic og grapefrukt. Den sies å være god i en Negroni og i en Gin Sour.

Det ser ut som den kom ut i 2015, og har fått en god del medaljer. Sølv i 2016 og 17, Gull i LSC og 2 sølv i 2019. Det er i alle fall ingen grunn til å tro at man kaster bort pengene. Men, vi har ikke testet denne, så vi vet ikke hva den passer med.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43,2%. Pris ved lansering er 524,50.

Det er nå kun kort tid til vi får en hel del nye gin i juli. Det slippet ser ganske spennende ut så langt. Vi kommer selvsagt tilbake med mer info rundt dette.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.