Sommerens store hit er pisket lemonade. Vi ville lage vår egen vri på denne, selvsagt med gin. Attåt Kløver Gin som inneholder myse er et naturlig valg til denne søte og lett syrlige sommerdrinken.
Denne artikkelen inneholder betalte lenker. Disse er merket med*.
Denne oppskriften på pisket lemonade passer til to store eller tre mindre glass som de på bildet. Hvis du er glad i lemonade og melk holder det akkurat til en person. Fremgangsmåten finner du i oppskriften under.
Glassene på bildet er så godt som uknuselige. De tåler oppvaskmaskin, og veier nesten ingenting. De er perfekte til utebruk, og supre på tur! De kan kjøpes hos Lehmann Norge.*
Pisket lemonade med Attåt Kløver Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Attåt Kløver Gin
- 6 cl Ferskpresset sitronsaft
- 10 cl Søt kondensert melk
- Fever-Tree Premium Soda Water
Dette trenger du
- Attåt Kløver Gin
- Fever-Tree Premium Soda Water
- Søt kondensert melk
- Sitron
- Stavmikser
- Champagneglass
- Målebeger
- Isbiter
Slik går du frem
- Press saften av 1 sitron, og ha 6 cl av dette i et glass du kan bruke stavmikser i
- Mål opp 10 cl kondensert melk.
- Ta i 4 cl gin
- Kjør dette med stavmikser til det blandes godt. Blandingen skal være tyktflytende.
- Dersom du vil blande med vann i stedet for soda kan du røre inn det i blandeglasset. Med soda bør du blande i glasset du skal ha det i for ikke å miste all kullsyren.
- Fyll is i minst halvparten av glasset du skal bruke.
- Ha deretter i melk, sitron og gin blandingen. Topp opp med soda og rør forsiktig så ikke glasset blir altfor klissete. Ha i bittelitt soda på toppen om du vil ha fint skum øverst.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.