Pisket Lemonade med Attåt Kløver Gin

Pisket lemonade med Attåt Kløver Gin

Del med andre ginteresserte:

Sommerens store hit er pisket lemonade. Vi ville lage vår egen vri på denne, selvsagt med gin. Attåt Kløver Gin som inneholder myse er et naturlig valg til denne søte og lett syrlige sommerdrinken.

Denne artikkelen inneholder betalte lenker. Disse er merket med*.

Denne oppskriften på pisket lemonade passer til to store eller tre mindre glass som de på bildet. Hvis du er glad i lemonade og melk holder det akkurat til en person. Fremgangsmåten finner du i oppskriften under.

Glassene på bildet er så godt som uknuselige. De tåler oppvaskmaskin, og veier nesten ingenting. De er perfekte til utebruk, og supre på tur! De kan kjøpes hos Lehmann Norge.*

Pisket lemonade med Attåt Kløver Gin

Nøkkelord: Andre

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Press saften av 1 sitron, og ha 6 cl av dette i et glass du kan bruke stavmikser i
  • Mål opp 10 cl kondensert melk.
  • Ta i 4 cl gin
  • Kjør dette med stavmikser til det blandes godt. Blandingen skal være tyktflytende.
  • Dersom du vil blande med vann i stedet for soda kan du røre inn det i blandeglasset. Med soda bør du blande i glasset du skal ha det i for ikke å miste all kullsyren.
  • Fyll is i minst halvparten av glasset du skal bruke.
  • Ha deretter i melk, sitron og gin blandingen. Topp opp med soda og rør forsiktig så ikke glasset blir altfor klissete. Ha i bittelitt soda på toppen om du vil ha fint skum øverst.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.