Hendrick’s Winter Warmer er en varm epletoddy-variant med varmende krydder, eplejuice og Hendrick’s Gin. En deilig drikk etter en kjølig dag ute. Eller hvis du bare synes du fortjener noe godt.
Her kan du lage en diger kanne eller bare en kopp. Det går fint å lage alle de alkoholfrie ingrediensene i en kjele og la dette trekke litt. Kok opp og la det småkoke noen minutter så krydderne får sette smak på juicen. Smak gjerne så du er sikker på at det er “nok” for din smak. Ha så bare ginen i koppen og fyll opp med den varme eplejuicen med krydder. Har du flere porsjoner er det hyggeligst om du forsøker å fordele krydderne litt i koppene. Skrell appelsinskall så du har en liten bit å legge i koppen før servering.
Det er veldig godt med eplebiter med revet muskat som snacks ved siden av.
Hendrick’s Winter Warmer
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Hendrick's Gin
- 3-5 stk Einebær
- 3 skiver eple
- 2 stk Nellikspiker
- 2 stk Stjerneanis
- 2 stk Kardemommepods
- 1,5-2 dl Eplejuice
- 1 stk Appelsinskall
- litt revet Muskat
Dette trenger du
- Hendrick's Gin
- Eplejuice
- Enebær
- Nellikspiker
- Stjerneanis
- Appelsin
- Kardemommepods Gjerne lett knust
- Kjele
- Tekopp
Pynt med
- 3 Epleskiver
- Appelsinskall
Slik går du frem
Slik går du frem
- Ha eplejuice og krydderne i kjelen og kok opp, la det småkoke noen minutter slik at krydderne setter smak. (smak og se om det er nok)
- Skrell av en 5cm lenge appelsinskall med potetskreller for hver porsjon du skal lage.
- Skjær fine skiver av eple og riv muskatt over de.
- Ha gin i koppen.
- Fyll opp koppen med eplejuicen. Legg et appelsinskall i hver kopp.
- Legg epleskivene med muskat på skålen eller et lite fat ved siden av.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.